Incourante voorraad verkopen | Kooistra.com | Overvoorraad? Wij kopen alles.

Incourante voorraad verkopen

Incourante-voorraad-verkopen

Opkoper incourante voorraden

Wilt u uw incourante voorraad verkopen? Veel bedrijven gingen u voor en verkochten hun overvoorraad aan Kooistra.com.

Over Opkoper Kooistra.com

Restpartij kleding, wat houdt het in?

Iedere groothandel, winkel of ander voorraadhoudend bedrijf heeft te maken met voorraden die niet of nauwelijks meer verkopen.
Het houden van deze voorraden kost wel gewoon geld waardoor een assortiment vreet in haar eigen marge.
We spreken hier over incourante voorraden.

Voor de meeste voorraadhoudende bedrijven is Incourante voorraad eigenlijk niet te voorkomen. Het ontstaat doordat de vraag naar een product kleiner is dan het aanbod. Met andere woorden, er wordt minder verkocht dan er op de plank ligt.
Vaak duikt het probleem op aan het einde van de levenscyclus van een product. Maar ook aan het begin van een product levenscyclus kan het probleem zich voordoen. Denk aan de introductie van een product of assortiment, deze kan al snel overschat worden. De vraag is lastig te voorspellen en een verkeerde inschatting kan leiden tot nee verkopen. Het probleem is dus lastig te voorkomen maar de schade ervan kan beperkt worden door incourante voorraden inzichtelijk te maken en te verkopen.

Incourante voorraad verkopen

Voorraden die onder de streep meer kosten dan ze opleveren zijn dus vaak het gevolg van onjuiste vraagvoorspelling of het willen voeren van brede assortimenten.
Gelukkig zijn deze incourante voorraden met een beetje werk en een goede kritische blik op de voorraad goed inzichtelijk te maken.
Wanneer in kaart gebracht is het tijd afscheid ervan te nemen. Dit kan door zelf de voorraad uit te verkopen of je kunt alle incourante voorraad verkopen aan een opkoper.

Waarom incourante voorraden verkopen aan opkoper Kooistra.com

Veel bedrijven kiezen ervoor om incourante voorraden te verkopen aan een opkoper en om niet zelf uit te verkopen. Niet iedere organisatie is namelijk ingericht voor een dergelijke uitverkoop. Bovendien kost een uitverkoop veel inspanning en kan het andere margerijke producten in de weg zitten.

Kooistra.com is gespecialiseerd in de in- en verkoop van restanten en incourante voorraden. Onze kracht is een groot internationaal netwerk. Hierdoor kunt u vrijwel ieder type consumentenartikel aan ons kwijt en, wanneer nodig kunnen wij zorgen voor wederverkoop buiten uw eigen afzet markt.
Wilt u verkopen dan bent u bij Kooistra.com aan het juiste adres.

  1. Direct een bod op uw partij
  2. Merkprotectie/ Restrictie?
  3. Tot grote volumes
  4. Wij kopen alles! Geen selectie
  5. Breed interesseveld
  6. Flexibel en snel

Voorraad verkopen aan opkoper Kooistra.com

Bieden

Wij komen direct met een bieding.

Betalen

Wij betalen de factuur direct.

Afhalen

Wij halen de goederen af.

Meer info

  • Registreer
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Wij delen uw persoonlijke gegevens met niemand
X