Incourante voorraad verkopen | Kooistra.com | Overvoorraad? Wij kopen alles.

Incourante voorraad verkopen

incourante-voorraad-verkopen

Opkoper incourante voorraden

Voorraden worden in alle soorten en maten aangeboden bij opkoper Kooistra.com, en zo ook de voorraden die al voor langere tijd staan opgeslagen. Het artikel is bijvoorbeeld uit de mode geraakt, of het is ingehaald door de tijd en techniek, of door verbeterde versies. Hoe dan ook, dergelijke incourante voorraden kopen wij graag.

Incourante voorraden, wat houdt het in?

Iedere groothandel, winkel of ander voorraadhoudend bedrijf heeft te maken met voorraden die niet of nauwelijks meer verkopen. Wanneer de verkoopcijfers van een specifieke voorraad dalen en/of de marge ervan dusdanig afneemt, komt er een punt dat de voorraad onder de streep juist geld kost. Kosten voor opslag lopen wel door en bovendien kan de geldwaarde die in de incourante voorraad zit elders wel renderen.

Vaak duikt het probleem op aan het einde van de levenscyclus van een product. Deze is namelijk lastig te voorspellen, met name bij een rage of trend waarbij de vraag abrupt kan afnemen. Maar ook aan het begin van de product levenscyclus kan een incourante voorraad ontstaan, denk maar aan de introductie van een productvariant of assortiment. Wat gebeurd er dan met de oude voorraad? Juist, mogelijk dat deze blijft liggen.

Waarom incourante voorraden verkopen

Wanneer een voorraad incourant raakt moet er op korte afscheid worden genomen. De keuze is dan of zelf uitverkopen onder de eigen klanten, of in één keer aan een opkoper. Ten opzichten van het zelf uitverkopen biedt verkoop aan opkoper Kooistra.com een aantal voordelen. Het eigen assortiment, met wel een gezonde marge wordt niet beconcurreerd. En eventuele branding wordt niet geschaad. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat een incourante partij goederen buiten de eigen afzetmarkt wordt verkocht, en daar ook blijft. Daarnaast genereert de opkoop direct liquide middelen, en vergt het nagenoeg geen tijd en inspanning.

Incourante voorraad verkopen aan opkoper Kooistra.com

Het verkopen van een incourante voorraad is eigenlijk heel simpel. Via een gewenst kanaal kunt u middels een omschrijving, foto’s en eventueel een lijst de voorraad in kwestie aan ons voorleggen. Vanaf een foto en omschrijving kunnen wij vaak al een bod uitbrengen. Indien wenselijk voor u óf voor ons komt onze inkoper langs voor een eventuele bezichtiging. Nadat een overeenkomst bereikt is betalen wij de factuur vooraf en wordt het afhalen in gang gezet.

Naast incourante voorraden kopen wij nog veel meer soorten partijgoederen op. Wat wij zoal opkopen en wat onze rol hierin is lichten wij graag toe.

Incourante voorraad verkopen via:

Telefoon

Bied uw goederen telefonisch aan, direct bij onze inkoper.
In veel gevallen krijgt u
direct al een bod!

WhatsApp

App uw aanbieding eenvoudig door via WhatsApp en ontvang snel een bod!

E-mail

Stuur uw aanbieding per e-mail naar inkoop@kooistra.com.
Wilt u grote bestanden meesturen? Gebruik dan Wetransfer.com

Aanbiedformulier

Laat uw aanbieding achter via het aanbiedformulier.

X
Chat openen
1
Bied uw goederen makkelijk aan.
Hallo👋
Wilt u vrijblijvend een bod op uw partij goederen? Dat kan!