Opkoper kleding | Kooistra.com | Overvoorraad? Wij kopen alles.

Opkoper kleding

Opkoper-kleding

Opkoper kleding restanten

Bent u op zoek naar een kleding opkoper? Dan is Kooistra.com dé partij waaraan u de partij kleding aanbiedt. Wij zitten ruim 40 jaar in het vak en wij kunnen ieder volume aan. Mede dankzij deze eigenschappen zijn wij uitgegroeid tot een grote speler binnen de branche.

Over Opkoper Kooistra.com

Restpartij kleding, wat houdt het in?

Vaak wordt kleding als restpartij verkocht als gevolg van een collectiewissel. Het verkoopseizoen loopt bijvoorbeeld ten einde en winkeliers, of merkeigenaren blijven zitten met een overtollige voorraad kleding. Een andere veelvoorkomende reden om met restanten te blijven zitten is de beëindiging van activiteiten, denk aan het beëindigen van een kledinglijn, of zelfs een complete bedrijfsbeëindiging.

Opkoper merkkleding

Voor merkeigenaren kan de verkoop van een restpartij merkkleding complex zijn. Een merkeigenaar heeft bijvoorbeeld een high-end label te beschermen, of biedt wederverkopers een vorm van verkoopexclusiviteit. In deze gevallen is het dan gewenst, of zelfs een vereiste dat de verkochte restpartij niet terugkomt op de eigen afzetmarkt.

Waarom een kledingopkoper en waarom Kooistra.com?

Winkeliers en merkeigenaren kiezen er vaak voor om restpartijen kleding in één keer te verkopen aan een kleding opkoper. Het kost namelijk weinig inspanning en voorraden kleding zonder omloop kosten geld en dalen ieder jaar meer in waarde. Daarnaast komt er direct geld op de bank.
Kooistra.com is opkoper van alle soorten restpartijen. Grote partijen, kleine of mix-partijen kleding, het maakt niet. Ook wanneer wederverkoop buiten uw eigen afzetmarkt een vereiste is, dan zij wij uw partner!
Als u wilt verkopen dan bent u bij kooistra.com aan het juiste adres.

  1. Direct een bod op uw partij
  2. Merkprotectie/ Restrictie?
  3. Tot grote volumes
  4. Wij kopen alles! Geen selectie
  5. Breed interesseveld
  6. Flexibel en snel

Kleding verkopen aan opkoper Kooistra.com

Bieden

Wij komen direct met een bieding.

Betalen

Wij betalen de factuur direct.

Afhalen

Wij halen de goederen af.

Meer info

  • Registreer
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Wij delen uw persoonlijke gegevens met niemand
X