Retourgoederen opkopen | Kooistra.com

Retourgoederen opkopen

retourgoederen opkopen

Opkoop van retourgoederen

Kooistra.com is al jaren actief in het opkopen van retourgoederen. Met name de laatste 10 jaar zijn de volumes binnen de retourindustrie sterk toegenomen. Waar wij voorheen mix-pallets retourgoederen van enkel fysieke winkelketens opkochten, zorgen nu de online retailers voor een grote toestroom aan retourgoederen in ons magazijn.

Waarom retourgoederen opkopen

Vooral voor online retailers zijn retourgoederen een grote ergernis. Om hiermee om te gaan voert iedere organisatie zijn eigen beleid omtrent de alsmaar groeiende retour-stroom. Aanbieders gaan bijvoorbeeld zelf met de retourgoederen aan de slag om deze te verzilveren, en andere zien liever een externe partij die hierin ontzorgt. Of een organisatie nou tot de eerste of tweede groep behoort, uiteindelijk kent vrijwel iedere retailer die ene hoek in het magazijn. Een hoek met defecte of incomplete artikelen, of artikelen met verpakkingsschade. En die hoek wordt alsmaar groter en vroeg of laat is het tijd om afscheid te nemen.

Wat voor retourgoederen wij opkopen?

Wij kopen alle soorten retourgoederen op en in iedere staat. Van nieuwe artikelen met lichte schade tot artikelen met grotere defecten. Beschikt u over een aantal pallets of vierkante meters met retourgoederen, maar heeft u niet in kaart wat er precies mee is? Geen probleem, ook een mix van gecontroleerde, dan wel ongecontroleerde retourgoederen kunt u gewoon bij ons aanbieden.

Retourgoederen verkopen aan opkoper Kooistra.com

Het verkopen van retourgoederen is eigenlijk heel simpel. Via een gewenst kanaal kunt u middels een omschrijving, foto’s en eventueel een lijst de partij retouren in kwestie aan ons voorleggen. Vanaf een foto en omschrijving kunnen wij vaak al een bod uitbrengen. Indien wenselijk voor u óf voor ons komt onze inkoper langs voor een eventuele bezichtiging.. Nadat een overeenkomst bereikt is betalen wij de factuur vooraf en wordt het afhalen in gang gezet.

Naast retourgoederen kopen wij nog veel meer soorten partijgoederen op. Wat wij zoal opkopen en wat onze rol hierin is lichten wij graag toe.

Retourgoederen verkopen via:

Telefoon

Bied uw goederen telefonisch aan, direct bij onze inkoper.
In veel gevallen krijgt u
direct al een bod!

WhatsApp

App uw aanbieding eenvoudig door via WhatsApp en ontvang snel een bod!

E-mail

Stuur uw aanbieding per e-mail naar inkoop@kooistra.com.
Wilt u grote bestanden meesturen? Gebruik dan Wetransfer.com

Aanbiedformulier

Laat uw aanbieding achter via het aanbiedformulier.

X