Opkoper | Kooistra.com - Voorraad verkopen?

Opkoper

Opkoper van (over)voorraden, partijgoederen en retourgoederen.

Kooistra.com is binnen de branche een toonaangevende opkoper. Na ruim 40 jaar ervaring als opkoper èn leverancier hebben wij een breed scala aan contacten opgebouwd, zowel binnen als buiten Nederland (en Europa!).

De diversiteit aan partijen goederen die wij opkopen verschilt enorm, zowel in soort als omvang. De voornaamste soorten partijen die wij opkopen zijn; overtollige voorraden, eindereeksen, retouren (online en offline), incourante voorraden, fabriekspartijen en winkelvoorraden.

Beschikt u zelf over een partij goederen die u wilt verkopen? Wat voor soort of omvang dan ook, bij Kooistra.com bent u aan het juiste adres!

Bieden

Wij komen direct met een bieding.

Betalen

Wij betalen direct de factuur.

Afhalen

Wij halen de goederen af.

hand red 2

Kleine partijen

Kleine partij goederen verkopen? Dat kan! Ook een enkele pallet of een X aantal dozen met artikelen is interessant voor ons.

hand red 2

Grote partijen

Groot, groter en grootst. Wij zijn een opkoper met slagkracht. Dit betekent dat wij organisatorisch en financieel in staat zijn om grote partijen goederen op te kopen, tot wel honderden pallets binnen één aankoop.

hand red 2

Mix-partijen

Winkelvoorraden, retouren en mix-pallets, wij kopen het graag en kunnen hierin prima ontzorgen. Denk hierbij aan het laten inpakken van een winkelvoorraad, of bijvoorbeeld het eenvoudig liquideren van retouren met schade.

Waarom opkoper Kooistra.com?

1. Direct een bod op uw partij

Na beoordeling van uw aanbieding ontvangt u direct een bieding.

2. Merkprotectie/ Restrictie

Wij zijn dé partner voor de wederverkoop van partijen goederen buiten uw eigen afzetmarkt.

3. Grote volumes

Wij zijn financieel gezond en wij hebben de capaciteit omvangrijke partijen goederen op te kopen.

4. Wij kopen alles!

Wij kopen de gehele partij van u en maken hier geen selectie in.

5. Breed interesseveld

Wij zijn met de in- en verkoop actief in alle branches en wij hebben daarom interesse naar alle (nieuwe) soorten consumentengoederen.

6. Flexibel

Wij zijn flexibel en gaan snel te werk, indien nodig kan alles al binnen enkele dagen afgewikkeld zijn. Bieden – Betalen – Afhalen.

Een partij goederen aanbieden?

 Als opkoper werken wij business to business, zo kopen wij voornamelijk van winkeliers en -ketens, webwinkels, fabrikanten, groothandels en andere distributeurs. Om een bieding op een partij goederen uit te brengen hebben wij uiteraard een goed beeld nodig van de partij . Een goede omschrijving, foto’s en een eventuele lijst helpt ons hierbij. Twijfelt u over wat aan te leveren? Neem dan gerust contact met ons op.

Telefoon

Bied uw goederen telefonisch aan, direct bij onze inkoper.
In veel gevallen krijgt u direct al een bod!

WhatsApp

App uw aanbieding eenvoudig door via WhatsApp en ontvang snel een bod!

E-mail

Stuur uw aanbieding per e-mail naar inkoop@kooistra.com
Wilt u grote bestanden meesturen? Gebruik dan Wetransfer.com

Aanbiedformulier

Laat uw aanbieding achter via onderstaand aanbiedformulier.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 12 files.
Voeg eventueel foto's en/of lijsten toe aan uw aanbieding.
retourgoederen opkopen

Opkoop van retourgoederen

Kooistra.com is al jaren actief in het opkopen van retourgoederen. Waar wij voorheen mix-pallets retourgoederen van enkel fysieke winkelketens opkochten, zorgen nu de online retailer voor een grote toestroom aan retourgoederen in ons magazijn.

opkoper winkelvoorraad

Opkoper winkelvoorraad

Oude winkelvoorraden, restjes oude artikelen in winkelschappen, afgestoten winkelafdelingen of zelfs complete winkelvoorraden. Wij hebben interesse in alle soorten winkelvoorraden.

opkoper restpartijen

Opkoper restpartijen

Restpartijen goederen die niet meer volgens de normale wijze verkocht raken, of verkocht wensen te worden. De artikelen zijn bijvoorbeeld afgeschreven of er is iets mis met het artikel, of focus en geld is elders beter besteed. Het kan allemaal en het komt allemaal voorbij in ons magazijn.

incourante-voorraad-verkopen

Opkoper incourante voorraden

Wanneer een trend is overgewaaid of een artikel of compleet assortiment wordt vernieuwd blijft er een oude voorraad over. Vasthouden en kosten blijven maken voor opslag e.d. is niet wenselijk en zelf uitverkopen heeft zijn nadelen, of is niet aan de orde.

Kleding opkoper

Help… opkoper kleding gezocht!? Uit de mode geraakte, oude collecties, een gecancelde kledingorder of bijvoorbeeld een winkelvoorraad kleding. Wij helpen u in één keer van de voorraad kleding af, en indien gewenst ziet u de (merk)kleding ook niet meer terug op de eigen afzetmarkt.