Partijhandel Kooistra.com - uw groothandel in restpartijen

Partijhandel

Showroom partijhandel

Binnen onze hoofdvestiging in Leeuwarden (NL) bevindt zich onze showroom, hier presenteren wij de actuele voorraad partijhandel.

Ons assortiment bestaat volledig uit eenmalige partijen goederen en wisselt voortdurend. Met dit assortiment bedienen wij veel grote en kleine retailers en groothandelaren. Ons exportnetwerk reikt tot Oost-Europa, Midden-Oosten en Afrika waar wij voornamelijk winkelketens en groothandels bedienen. In West-Europa en thuisland Nederland bedienen wij naast grote ketens veel winkeliers en e-retailers.

Bezoeken

U bent van harte welkom een bezoek te brengen aan onze showroom in Leeuwarden, hiervoor verzoeken wij u vooraf wel een afspraak te maken:

sales@kooistra.com
(+31) 58 203 00 88

Actueel assortiment partijhandel

Bezoek met regelmaat onze webshop en blijf up to date van ons actuele assortiment partijhandel. Wekelijks nieuwe aanvoer!

  • Latest Product
No more Products to display

Onze leveranciers

Wij zijn een toonaangevende opkoper binnen de branche. Als opkoper houden wij ons o.a. bezig met de inkoop van een diverse partijen consumentengoederen, afkomstig van o.a. restpartijen, faillissementen, overtollige voorraden en meer.

Onze partijhandel wordt aangekocht vanuit een divers netwerk. Onze leveranciers kunnen zijn; winkeliers en winkelketens, fabrikanten, verzekeraars en curatoren, importeurs, enzovoort. Kortom, een ieder met een collectie artikelen waar men vanaf wil.

Alles Over Opkoper Kooistra.com

Chat openen
1
Bied uw goederen makkelijk aan.
Hallo👋
Wilt u vrijblijvend een bod op uw partij goederen? Dat kan!