Opkoper restpartijen | Kooistra.com | Overvoorraad? Wij kopen alles.

Opkoper restpartijen

restpartij-opkoper-4-550x385

Opkoper Restpartijen

Als u zoekt naar een opkoper voor uw restpartijen is de kans groot dat opkoper Kooistra.com op uw pad komt. En dat is niet vreemd, want met ruim 40 jaar ervaring als opkoper is Kooistra.com een toonaangevende speler binnen de wereld van restpartijen.

Over Opkoper Kooistra.com

Wat zijn restpartijen?

Restpartijen ontstaan wanneer voorraden niet meer volgens de normale wijze verkocht raken of helemaal niet meer verkocht worden. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een oude collectie moet bijvoorbeeld wijken voor een nieuwe collectie, de verkoopcijfers vallen tegen, een verkoop- of actieperiode zit erop of een productlijn wordt bijvoorbeeld opgeheven.

Hoe dan ook, het houden van voorraad kost geld. Daarom is de keuze vaak snel gemaakt en worden restanten van de hand gedaan.

Waarom opkoper Kooistra.com

Kooistra.com is gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle soorten restpartijen. Grote, kleine of mix-partijen, het maakt niet uit. Als u wilt verkopen dan bent u bij Kooistra.com aan het juiste adres.

  1. Direct een bod op uw partij
  2. Merkprotectie/ Restrictie?
  3. Tot grote volumes
  4. Wij kopen alles! Geen selectie
  5. Breed interesseveld
  6. Flexibel en snel

Restpartijen verkopen aan opkoper Kooistra.com

Bieden

Wij komen direct met een bieding.

Betalen

Wij betalen de factuur direct.

Afhalen

Wij halen de goederen af.

Meer info

  • Registreer
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Wij delen uw persoonlijke gegevens met niemand
X