Opkoper restpartijen | Kooistra.com | Overvoorraad? Wij kopen alles.

Opkoper restpartijen

opkoper restpartijen

Opkoper restpartijen

Restpartijen, de verzamelnaam voor alle soorten partijen goederen die niet meer via de reguliere wijze verkocht raken, of wensen verkocht te worden. De reden om een partij goederen af te stoten kan van alles zijn en zo ook de wensen richting de wederverkoop ervan. Als opkoper bieden wij mogelijkheid om alle soorten restpartijen in één keer te verkopen, en indien nodig zijn wij in staat om een restpartij van de eigen afzetmarkt te doen verdwijnen.

Verkopen aan opkoper restpartijen

Meestal raken partijen met nieuwe artikelen in de wereld van restanten doordat ze niet meer via de normale wijze verkocht raken. Het kan zijn dat de verkoopcijfers tegenvallen, maar dat de vaste kosten wel doorlopen. Of van een X aantal geïmporteerde goederen blijft eind van het seizoen een restant over. Wat de oorzaak ook mag zijn, eenmaal afgeschreven moet een restpartij simpel en zonder inspanning verkocht kunnen worden.

B-keus restpartijen verkopen

Een krasje, een gaatje, een drukfout, een stickfout, een kleurfout, verlopen keurmerk, uitgeknipte labels, onjuiste maat, noem het allemaal maar op. Wij hebben ervaring met alle soorten B-keus artikelen en wij hebben hier altijd interesse naar. Is een productielijn in de fout gegaan, en moet de “verkeerde batch” van de eigen afzetmarkt verdwijnen? Ook hier kan opkoper Kooistra.com prima mee werken.

Restpartij verkopen aan opkoper Kooistra.com

Het verkopen van een restpartij is eigenlijk heel simpel. Via een gewenst kanaal kunt u middels een omschrijving, foto’s en eventueel een lijst de restpartij in kwestie aan ons voorleggen. Vanaf een foto en omschrijving kunnen wij vaak al een bod uitbrengen. Indien wenselijk voor u óf voor ons komt onze inkoper langs voor een eventuele bezichtiging. Nadat een overeenkomst bereikt is betalen wij de factuur vooraf en wordt het afhalen in gang gezet.

Naast restpartijen kopen wij nog veel meer soorten partijgoederen op. Wat wij zoal opkopen en wat onze rol hierin is lichten wij graag toe.

Restpartij verkopen via:

Telefoon

Bied uw goederen telefonisch aan, direct bij onze inkoper.
In veel gevallen krijgt u
direct al een bod!

WhatsApp

App uw aanbieding eenvoudig door via WhatsApp en ontvang snel een bod!

E-mail

Stuur uw aanbieding per e-mail naar inkoop@kooistra.com.
Wilt u grote bestanden meesturen? Gebruik dan Wetransfer.com

Aanbiedformulier

Laat uw aanbieding achter via het aanbiedformulier.

Chat openen
1
Bied uw goederen makkelijk aan.
Hallo👋
Wilt u vrijblijvend een bod op uw partij goederen? Dat kan!