Opkoper winkelvoorraad | Kooistra.com | Overvoorraad? Wij kopen alles.

Opkoper winkelvoorraad

opkoper winkelvoorraad

Opkoper winkelvoorraad

Beschikt u over een overtollige winkelvoorraad, of wilt u zelfs van een complete winkelvoorraad af? Dan is het geen verrassing dat u bij opkoper Kooistra.com terecht komt. Wij hebben een bak ervaring, wij stemmen ons af op uw wensen, en wij hebben interesse in alle soorten consumentengoederen.

Opkoper van complete winkelvoorraden

Wij zijn onder andere opkoper van complete winkelvoorraden. Dit wil zeggen de complete voorraad in de winkelschappen (en magazijn) op het moment dat deze ons wordt aangeboden. Dit kan de originele complete winkelvoorraad zijn, of alleen het overgebleven restant van een leegverkoop. Is er haast bij geboden en moet de ruimte snel leeg, bijvoorbeeld vanwege een aflopend huurcontract? Geen probleem, alles kan al binnen enkele dagen afgewikkeld zijn. Inclusief betaling vooraf.

Opkoper winkelvoorraad met schade

Rook, water of andere schade? Regelmatig kopen wij winkelvoorraden met dergelijke schade of andere schadepartijen. Er is bijvoorbeeld een brand geweest of een lekkage en hierdoor is de voorraad geheel of gedeeltelijk aangetast. Verzekeringstechnisch is de voorraad wellicht afgeschreven, maar elders (binnen of buiten Nederland) kunnen de artikelen er nog prima mee door.

Opkoper oude winkelvoorraden

Oude voorraden, ze zijn aanwezig in ieder handelsbedrijf. De ene branche is er gevoeliger voor dan de ander, denk hierbij aan trendgevoelige branches zoals de modebranche. Maar ook de speelgoedbranches of zelfs de non-food afdeling van een supermarkt heeft een snelle doorloop van artikelen. En ja, er is maar zoveel schapruimte en op een bepaalt moment heeft de klant het wel gezien. Dergelijke oude voorraden kunnen in één keer verkocht worden aan opkoper Kooistra.com. Meer over incourante voorraden verkopen

Winkelvoorraad verkopen aan opkoper Kooistra.com

Het verkopen van een winkelvoorraad is eigenlijk heel simpel. Via een gewenst kanaal kunt u middels een omschrijving, foto’s en eventueel een lijst de voorraad in kwestie aan ons voorleggen. Vanaf een foto en omschrijving kunnen wij vaak al een bod uitbrengen. Indien wenselijk voor u óf voor ons komt onze inkoper langs voor een eventuele bezichtiging Nadat een overeenkomst bereikt is betalen wij de factuur vooraf en wordt het afhalen in gang gezet.

Naast winkelvoorraden kopen wij nog veel meer soorten partijgoederen op. Wat wij zoal opkopen en wat onze rol hierin is lichten wij graag toe.

Winkelvoorraad verkopen via:

Telefoon

Bied uw goederen telefonisch aan, direct bij onze inkoper.
In veel gevallen krijgt u
direct al een bod!

WhatsApp

App uw aanbieding eenvoudig door via WhatsApp en ontvang snel een bod!

E-mail

Stuur uw aanbieding per e-mail naar inkoop@kooistra.com.
Wilt u grote bestanden meesturen? Gebruik dan Wetransfer.com

Aanbiedformulier

Laat uw aanbieding achter via het aanbiedformulier.

Chat openen
1
Bied uw goederen makkelijk aan.
Hallo👋
Wilt u vrijblijvend een bod op uw partij goederen? Dat kan!